• Hammaslaboratio Nieminen
  • Hammasmalli
  • Proteesin viimeistely

Korkeaa laatua ja huolellista työtä hampaidesi parhaaksi

Hammaslaboratorio Nieminen Oy toimii Hämeenlinnassa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä! Viesti Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.SähköpostitseTekstiviestitseRekisteriseloste

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hammaslaboratorio Nieminen Oy
Birger Jaarlin katu 11 C
13100 HÄMEENLINNA

Y-tunnus: 0624999-0
Puh: (03) 612 1455

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hammaslaboratorio Nieminen Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Aukioloajat

ma-to 8-16:30
pe 8-15

Yhteystiedot

Hammaslaboratorio Nieminen Oy

Puhelin  (03) 612 1455
Fax  (03) 612 1457
posti@hammasnieminen.fi

Erikoishammasteknikon vastaanotto: 
Linnankatu 10 B 
Hämeenlinna

Postiosoite:
Birger Jaarlin katu 11C
13100 Hämeenlinna

www.hammasnieminen.fi